Fantezia fructelor
Postat de diaconta in Dulciuri 11 Iun 2016 | 4013 vizualizari
Eeeeei dragii mei, aşa cum v-am spus, am acceptat cu mare drag să particip la Competiţia anuală Green Sugar Blogger 2016. Nu ştiu cât de apreciat va fi desertul meu, dar l-am pregătit cu mult drag.
Denumirea a fost sugestia unei prietene dragi şi cred că i se potriveşte.
Cu zăhărelul ăsta minunat am făcut cunoştinţă de ceva vreme, când am câştigat un minunat premiu. Indulcitorul Green Sugar, a picat la fix când tocmai începusem lupta cu kilogramele, veşnica mea dietă, iar după o lună în care provocarea a fost “fără zahăr”, am putut să mă delectez cu un desert în care am folosit doar îndulcitorul natural Green Sugar. Zero calorii, zero indice glicemic, deci nu m-am simţit deloc vinovată savurându-l.
Recunosc, sunt o pofticioasă când vine vorba de dulciuri şi cu greu pot să mă abţin, aşa că, cu zahărul am mereu o bătălie de dat.
Da,ştiu că desertul, pe lângă zahăr, mai are şi alte ingrediente dăunătoare siluetei, dar şi aşa, eu sunt mulţumită de rezultate. Cel mai important este faptul că Green Sugar este mult mai sănătos şi nu schimbă gustul preparatelor chiar dacă este preparat termic.
Pentru această competiţie,am ales să pregătesc un desert cu fructe,destul de lejer şi o băutură în ton cu acesta.Eu sper să fie pe placul vostru dragii mei şi reţeta mea să primească cât mai multe aprecieri din partea voastră.
Inapoi la reteta
|