Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Farfalle
21 Oct 2015 | 3717 vizualizari
Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor

O reteta simpla si delicioasa.

Ingrediente

  • 500 gr farfalle
  • 400 gr de sos de rosii cu busuioc
  • 150 gr de cascaval
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • busuioc tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

      Cascavalul il dam prin razatoare.Intr- o tigaie incingem uleiul si sotam usturoiul.Adaugam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper si busuioc tocat.

       Separat fierbem pastele al dente.Cand sunt fierte le punem in strecuratoare sa se scurga de apa si pregatim un vas de yena.

       Punem in vas un strat de paste,cascaval ras deasupra sosul de rosii cu usturoi,paste dinou pana cand ultimul strat ramane sos de rosii.Batem 2 oua cu putina sare si busuioc si le turnam peste paste.D-am la cuptor la 200 grade pentru 10 minute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....

Citeste continuarea

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Postat de RODIMUR

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2015, 13:13
Bune!
la 21.10.2015, 13:16
multumesc
la 21.10.2015, 13:17
Super bune!
la 21.10.2015, 13:38
Bune!
la 21.10.2015, 13:43
bune!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking