Farfalle cu macrou afumat

Postat de MotanLaOale in Farfalle
30 Apr 2015 | 5568 vizualizari
Farfalle cu macrou afumat

Am tot vazut retete, dar cu conserve de ton. Mie imi place mai mult macroul afumat si am zis sa incerc. Foarte bun a iesit.

Ingrediente

  • 1 macrou afumat
  • 400g paste farfalle
  • 3 oua
  • 200g telemea de vaca
  • 200g telemea de oaie
  • 100g branza de burduf
  • 100g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet.

Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati.

Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza bine, bine.

Intr-o forma unsa cu unt se pune un strat de paste cu branza si se intinde uniform.

Se pun jumatate din bucatile de peste afumat, cateva masline feliate si se rade cascaval pe deasupra.

Se pune inca un strat de paste cu branza si se niveleaza.

Se pune restul de peste afumat, cateva masline si se rade cascaval din abundenta.

Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute.

Restul de paste cu branza ramase le-am pus intr-o forma unsa cu unt, am ras cascaval deasupra si am introdus-o in cuptor.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot din cuptor, se lasa la racit 10-15 minute si se pot servi.

Este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Farfalle alla puttanesca

Postat de Retetegg

Farfalle alla puttanesca

Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga. Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2015, 15:22
la 30.04.2015, 15:23
bun, bun!
la 30.04.2015, 15:25
ma tot repet si ma repet))IMI PLACE CUM GATESTI))
la 30.04.2015, 15:26
superrr
la 30.04.2015, 15:26
bun

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking