Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

Postat de doralinda72 in Farfalle
7 Iun 2013 | 3590 vizualizari

O reteta rapida si gustoasa! Nu e nevoie de descriere, deja numele zice tot! Asa cum ati observat cred, grecii folosesc aproape in orice mancare oregon sub variante proaspata sau uscat, eu am pe balcon un ghiveci de oregon care e foarte rezistent la orice temperatura(cel putin la noi) si din care ma servesc de cate ori am nevoie. E o planta usor de intretinut, nu e ca mararul sau leusteanul care trebuie sa o verifici in fiecare zi si da un gust si miros minunat preparatelor.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 07.06.2013, 11:17
Chiar nu ştiam ce să gătesc azi!
la 07.06.2013, 11:22
Place
la 07.06.2013, 11:24
la 07.06.2013, 11:25
eu am facut pesto de menta zilele astea
la 07.06.2013, 11:33
na satisfy, ti-am dat cateva idei ptr paste!
la 07.06.2013, 11:33
mihaela, ica va multumesc frumos!
la 07.06.2013, 11:34
miti, trebuie sa incerc si din menta ca am o groaza pe balcon proaspata! nu am facut niciodata! trebuie sa fie bun!
la 07.06.2013, 11:35
arata bine pastele tale
la 07.06.2013, 11:42
la 07.06.2013, 11:57
la 07.06.2013, 12:04
la 07.06.2013, 12:13
Super
la 07.06.2013, 12:14
Dia, hai sa iti dau o portie!
la 07.06.2013, 12:15
Cris, motanel, geanina
la 07.06.2013, 12:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking