Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Postat de RODIMUR in Farfalle
31 Aug 2018 | 8323 vizualizari
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Pastele nu sunt numai bune și pe placul multora, ci și ușor și rapid de preparat, pentru a face mâncăruri gustoase, atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Ingrediente

  • 350 grame de farfalle
  • 130 grame de șuncă
  • 100 grame de cașcaval feliat Delaco
  • 50 grame de unt
  • 2 ouă
  • 150 ml de smântână grasă
  • sare

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare.

Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie feliuțe, iar cele două ouă se mixează cu smântâna și sarea, până la omogenizare.

Când pastele au fiert, se scurg de apa clocotită și se clătesc cu apă rece. Se lasă pastele să se scurgă și apoi se toarnă o jumătate din cantitate în tava termorezistentă. Peste paste se pune o jumătate din cantitatea de șuncă și de cașcaval, se presară sare și se toarnă o jumătate din compoziția de ouă și smântână. 

Se repetă straturile cu restul de ingrediente rămase și se dă tava la cuptorul preîncălzit, la temperatură medie, până ce se topește cașcavalul.

Preparatul se servește fierbinte, imediat ce este scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Farfalle cu carnati in sos de rosii

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac....

Citeste continuarea

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Postat de gurita_ta2005

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2018, 22:13
la 31.08.2018, 22:36
la 31.08.2018, 22:37
Mimi,
la 31.08.2018, 22:58
Exact pe gustul meu
la 31.08.2018, 23:02
Mă bucur, Caroline, că-ți place. Chiar a ieșit tare bun...! Mulțumesc frumos!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking