Fasole batuta a la vasimur

Postat de vasimur in Mancaruri de post
29 Oct 2017 | 3933 vizualizari

Pregătită cu ceapă și usturoi, fasolea bătută este o mâncare de post foarte gustoasă. Poate fi servită cu ceapă călită cu boia de ardei dulce și piper, ca în Ardeal, zisă și ceapă părgălită, sau cu sos de roșii ca în Moldova. Din ingredientele de mai jos a rezultat 1 porție = 1 oală de 4 l de fasole bătută.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 29.10.2017, 22:45
Mănânci, de nu te mai poți opri...! Mai ales cu murături în saramură.
la 30.10.2017, 00:19
la 30.10.2017, 04:52
la 30.10.2017, 06:03
Merge de minune...mai ales cu murături!
la 30.10.2017, 07:39
Foarte buna!
la 30.10.2017, 08:10
Cea mai buna!
la 30.10.2017, 19:14
Vai,dar ce buna alaturi de muraturi
la 30.10.2017, 19:21
Bună, bună!
la 30.10.2017, 20:45
O feliuta de paine prajita unsa cu fasole batuta, as vrea si eu!
la 31.10.2017, 08:13
Mulțumesc dragii mei, pentru aprecieri!
la 31.10.2017, 23:38
Tot asa ca si Rocsi , doresc si eu
la 01.11.2017, 08:26
Doamnelor, sunteți invitate la o feliuță de pâine prăjită cu fasole!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking