Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata

Postat de AdrianaIordan in Mancaruri de post
18 Mar 2019 | 4370 vizualizari
Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata

Stiu ca suna ciudat, insa aceasta combinatie efectiv m-a cucerit  O reteta de post creativa! Si mi s-a parut super interesanta aroma si textura ei, asa ca am decis sa va scriu reteta, una simpla simpla  Fasolea nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui, din punctul meu de vedere. Este bogata in multi nutrienti si aminoacizi necesari unui organism sanatos

Ingrediente

  • 500 g fasole fiarta ( puteti folosi si din conserva)
  • 2 lg de pasta de susan
  • 1 lgt de sare
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ceapa taiata subtire
  • putin sumac
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Toate ingredientele( in afara de ceapa si sumac) se pun in blender sau robot de bucatarie si se mixeaza pana ce obtineti o pasta cremoasa si consistenta.

O sa observati ce aroma intensa ii ofera pasta de susan compozitiei si cat de bine se potrivesc.

Eu am servit cu rosii, ceapa marinata in sumac si multe bruschete 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pateu vegetal de linte

Postat de mirela0911

Pateu vegetal de linte

Se spala lintea foarte bine, in cateva ape, apoi se pune la fiert in 600 ml de apa, de 3 ori mai multa decat cantitatea de linte. Se lasa la foc domol pentru 20-25 de minute. Intre timp, se...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din soia

Postat de Valclaudia

Ciorba de perisoare din soia

Punem granulele de soia la fiert in apa cu 1 lingurita de vegeta de legume. Lasam sa se umfle pe foc, apoi la racit. Ceapa si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2019, 22:06
Ce papa bun ne-ai adus, dragă Adriana! Mă așez la masa ta
la 19.03.2019, 00:09
la 19.03.2019, 11:02
la 20.03.2019, 19:53
Imi place si pare super gustoasa!
la 24.03.2019, 09:03
Interesanta!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking