Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Postat de Oana in Multicooking
28 Mar 2019 | 1300 vizualizari
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Cred ca a iesit cea mai gustoasa fasole batuta din cate am facut! Gatita sub presiune, toate vitaminele si tot gustul legumelor au ramas intacte si au dat un gust senzational! Mananci si nu te mai opresti :)))

Ingrediente

  • 2 cani cu fasole boabe lasata la inmuiat peste noapte
  •  1 ceapa
  •  1 morcov
  •  ½ ardei gras rosu
  •  sare si piper dupa gust
  •  2 foi de dafin
  •  ½ lingurita cimbru uscat
  •  5 catei de usturoi
  •  50 ml ulei de floarea soarelui
  •  marar proaspat

Topping:

  •  1 ceapa mare
  •  1 lingura pasta de tomate
  •  2 linguri ulei
  • ½ lingurita boia dulce
  •  sare si piper dupa gust
  •  ¼ lingurita zahar

Mod de preparare

  • Spala bine fasolea inmuiata peste noapte si pune-o in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Adauga 2 litri de apa si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Chilli/Beans pentru 1 ora.
  • Cand programul s-a terminat lasa pentru 10 minute, apoi elibereaza aburii si deschide capacul.
  • Adauga ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate cubulete, foile de dafin si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Pune din nou capacul, inchide supapa de aburi si seteaza programul Soup pentru 15 minute.
  • Cand programul s-a terminat, lasa sa stea 10 minute, apoi elibereaza aburii si deschide capacul.
  • Scoate foile de dafin si strecoala fasolea.
  • Mixeaza cu un blender vertical, adaugand treptat ulei si zeama in care a fiert.
  • Pune si usturoiul dat prin presa si mixeaza pana obtii un piure fin.
  • Condimenteaza daca mai este cazul cu sare si piper.
  • Pune fasolea batuta in castronele si prepara toppingul.
  • Pune uleiul la inchins intr-o tigaie si adauga ceapa taiata solzisori.
  • Amesteca si las-o sa se inmoaie.
  • Adauga boia dulce, sare si piper dupa gust, apoi pasta de tomate si putin zahar.
  • Lasa pe foc inca 2-3 minute, amestecand in continuu.
  • Daca sosul este prea gros poti adauga putina apa.
  • Pune apoi sosul de ceapa peste fasolea batuta, presara putin marar verde si serveste cu paine proaspata sau prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Retete similare

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai se prepara marinada. Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas. Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace...

Citeste continuarea

Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mod de preparare Giant Pancake la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune Intr-un bol adanc se amesteca ouale si laptele cu ajutorul unui tel. Se adauga restul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 28.03.2019, 15:50
Chiar asa, mananci de nu te mai opresti
la 28.03.2019, 16:03
buna buna
la 28.03.2019, 16:07
Nu ma mai joc . Chiar azi am pus asta la fiert )
la 28.03.2019, 16:39
la 28.03.2019, 17:25
Miha, e super tare ca la Multicooker nu mai stai sa schimbi apele si se fierbe atat de bine! Ma si gandeam ca ma apuca vreo crampa la cat de mult am mancat Dar asa bine era fiarta ca n-am avut absolut nimic! Super gustoasa!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking