Ingrediente
- 1 ceapa rosie
- 1 conserva fasole alba
- 125 gr baby spanac
- 200 gr rosii pasate
- 1 lingura pasta de ardei
- 1 lingura ulei
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- 2 foi de dafin
- marar verde
Mod de preparare
Tocam ceapa fin si o calim in uleiul incins.
Stingem cu rosiile pasate. Adaugam pasta de ardei, foile de dafin, cimbru, piper si putina sare.
Fierbem cateva minute, apoi adaugam putina apa calda si fasolea scursa. Fierbem pana se leaga sosul, potrivim de sare si adaugam spanacul. Punem capacul pentru 2-3 minute si lasam sa se inmoaie usor. Amestecam usor, adaugam mararul si oprim focul.
Lasam 5 minute acoperita cu capac si putem servi cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|