Fasole cu cotechino

Postat de Adele in Mancaruri de legume
8 Dec 2015 | 3820 vizualizari

No ca prind curaj si va aduc ceva specific din tara in cara traiesc de ceva timp .. Deci despre aces produs pot sa va spun ca se consuma in perioada sarbatorilor de iarna ,se aseamana cu un carnat(la forma) si la gust ca o conserva de porc dar cred eu mult mai gustos.In Italia se pregateste in noapte dintre ani alaturi de linte ,traditia spune ca aduce belsug si bogatie (asa o fi :-??) Gata cu vorba va las reteta mea.. P.S pentru cei atenti la  linie nu il recomand ,chiar deloc =))

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 08.12.2015, 14:44
la 08.12.2015, 14:46
Cris
la 08.12.2015, 14:46
Roxana
la 08.12.2015, 15:22
M-ai dat pe spate cu cote asta....
la 08.12.2015, 15:23
Cote asta e un fel de Bote de la noi....
la 08.12.2015, 15:25
Cleme )) e cu leguma ta preferata
la 08.12.2015, 15:25
Bote )
la 08.12.2015, 15:29
Nu prea, coastele sunt pe primul loc, carnatul mai de locul doi....
la 08.12.2015, 15:33
Pai cote asta nu e chiar un carnat oricum coastele is preferatele tale ,porcul e leguma ta preferata si asa mai departe
la 08.12.2015, 16:21
imi place e bun
la 08.12.2015, 16:25
foarte gustoase!
la 08.12.2015, 16:39
Bya
la 08.12.2015, 16:39
Daniela
la 08.12.2015, 16:59
Am făcut o fasole bătută bunăăăăă,fără cotechino ăsta!
la 08.12.2015, 17:27
Buni

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking