Fasole cu legume si leustean

Postat de CameliaComan in Mancaruri de legume
11 Ian 2019 | 5020 vizualizari
Fasole cu legume si leustean

Ingrediente

  • 1 kg fasole prefiarta
  • 4 morcovi
  • 1 bucata pastarnac
  • 2 ardei
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • leustean

Mod de preparare

Clatim fasolea sub un jet de apa.

Curatam legumele si le spalam bine. Taiem morcovii in rondele, ardeii in fasii, pastarnacul il dam pe razatoare si ceapa in fasii potrivite. 

Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam morcovul, ardeiul si pastarnacul. Punem o lingura de boia dulce si amestecam. Adaugam fasolea si amestecam usor. Acoperim totul cu apa fierbinte in care am dizolvat cele 3 linguri de pasta de tomate. Lasam sa fiarba pana legumele sunt bine fierte si pana fasolea a ajuns la consistenta dorita. Eu am fiert fasolea pana s-a ingrosat si a format un sos gros. La final am adaugat lesuteanul si am pus sare dupa gust.  Eu am facut-o fara carne, dar puteti sa puneti daca doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu legume si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de legume

Postat de MotanLaOale

Supa crema de legume

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati potrivite. Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune putina apa si se...

Citeste continuarea

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de panacris

Ciorba dulce din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2019, 13:52
hmmm ce pofta mi-ai facut!
la 11.01.2019, 13:53
Ce culoare frumoasa are !!!! Vrem si noi
la 11.01.2019, 14:00
Tare mult îmi plac...!
la 11.01.2019, 14:17
O bunătate!
la 11.01.2019, 14:35

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking