Fasole frecata (batuta)

Postat de lilik in Mancaruri de post
19 Oct 2012 | 4901 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 19.10.2012, 09:38
mmm papa bun
la 19.10.2012, 09:40
Ce bunatate
la 19.10.2012, 09:47
unde locuiesti? Vin sa iau pranzul la tine ..... Arata tare bine!
la 19.10.2012, 09:49
ce pofta mi s-a facut
la 19.10.2012, 09:56
Dacă nu plecăm nicăieri noi mai punem şi oleacă de usturoi. Oricum, pentru o zi de vineri e o minunăţie
la 19.10.2012, 10:00
Padre dar si eu am pus usturoi ce fasole frecata e aia fara putin usturoi ?!
Intr-adevar pt o zi de vineri(si nu numai) e grozava(cu gogonele murate)
la 19.10.2012, 10:01
Miti nici eu nu mai facusem de mult timp si tare m-am bucurat cand a fost gata
la 19.10.2012, 10:01
Claudia cam departe(in Sicilia),dar te primesc oricum
la 19.10.2012, 10:02
Laly,Ioana-Malia va multumesc
la 19.10.2012, 10:05
N-am văzut usturoiul la ingrediente şi de aia am zis Eu taman am pus fasolea la umflat şi fug la şcoală. Sper să iasă la fel de bună ca cea prezentată de tine
la 19.10.2012, 10:10
Padre multumesc
Spor in toate si o zi buna
la 19.10.2012, 10:23
Lilik, pune fasolea la rece sa nu se altereze.... inca nu mi-am rezervat biletul..... Dar de venit, vin cu drag la tine! Un brat de ....
la 19.10.2012, 10:26
ce pofta-mi faci
la 19.10.2012, 10:32
Acum ma apuc sa prepar si eu
la 19.10.2012, 10:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking