Fasole galbena cu carne de porc

Postat de Dya in Porc
20 Aug 2015 | 10416 vizualizari
Fasole galbena cu carne de porc

Ingrediente

  • 500 g fasole galbena (pastai rotunde)
  • 2 bucati de fleica/pulpa de porc
  • un morcov
  • 3-4 cartofi potriviti
  • un ardei capia rosu
  • cateva cepe albe
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosioare de gradina
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 litru supa de carne/legume
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei.

Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care adaugam supa de carne/legume.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastaile, rosioarele si cartofii taiati cuburi.

Continuam fierberea pana ce pastaile sunt bine patrunse.

Potrivim de gust cu sare si coloram cu suc de rosii.

Cand ajunge la consistenta dorita (cu zeama sau scazut), oprim focul si presaram busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fasole galbena cu perisoare

Postat de panacris

Fasole galbena cu perisoare

Păstăile se curăță, taie/rupe în bucăți. Ceapa și ardeiul se curăță, toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mediu. Apoi se...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2015, 14:25
la 20.08.2015, 14:30
O mancare tare buna!!
la 20.08.2015, 14:33
la 20.08.2015, 14:34
Ce apetisant arata!
la 20.08.2015, 14:42
Buna mancarica!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking