Fasole galbena la borcan
Postat de adinaciosescu in Conserve 7 Iul 2010 | 37027 vizualizari
O reteta de conservat fasolea galbena pentru iarna
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 07.07.2010, 20:48
Interesant!
la 07.07.2010, 20:50
tu ai facut deja mancarica; deschizi borcanul si papi
la 07.07.2010, 20:51
am pus si eu, doar fiarta si sterilizata
la 07.07.2010, 21:21
Da Ina,iarna ai mai mult timp pentru tine.O faci cat bati din palme.
la 07.07.2010, 22:01
nu am mai pus de ceva ani fasole galbena la borcan..puneam sterilizata dar ultima data cat am pus s-a stricat toata nu stiu de ce...si de atunci mama nu mai vrea sa punem
la 07.07.2010, 22:21
mie asa imi sta foarte bine.Depinde si de camara,daca e bine aerisita...
la 07.07.2010, 22:26
Adiunuta lasa ca vin la tine cand voi avea nevoie de un borcanel
la 07.07.2010, 22:33
ce bine arata..................eu o pun la congelator, o dau in cateva clocote, o las la scurs si apoi o pun in pungulite atat cat folosesc o data.............5 furcu..........
la 07.07.2010, 22:56
LALY deja am 25 de borcane puse ,si mai am in plan sa mai pun.Iarna e un deliciu.O folosesc si pe post de garnitura,doar ca o mai las sa scada putin.
la 07.07.2010, 23:03
si noua ne plac mult pastaile, dar n-am pus decat asa cum zice si medi. merita incercat
la 07.07.2010, 23:17
asa isi pastreaza toata savoarea.In congelator,trebuie s-o pui fara zeama....deci se pierde din calitatea gustului...cred eu...
la 08.07.2010, 10:39
si eu pun la congelator dar, recunosc ca e tentanta si reteta ta
la 12.07.2011, 01:25
ce bine arata! sunt sigur ca au un gust super.
la 04.08.2011, 21:16
Horia...este exact ca cea culeasa proaspat din gradina.
COMENTEAZA