Fasole galbena la capac

Postat de Julie in Mancaruri de post
6 Iul 2010 | 8564 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 06.07.2010, 21:50
Ina, chiar ca fasolea gatita asa ramane mai dulce! E o reteta de la matusa soacrei mele...Eu inainte fierbeam fasolea separat si o adaugam la sfarsit...Dar gatita asa, isi pastreaza toata dulceata
la 06.07.2010, 21:53
Gaby, o portie si pentru tine!
la 06.07.2010, 22:22
Julie si la noi la tara e multa treaba ,dar nu-i asa verdeata ca la tine!
la 06.07.2010, 23:07
Eu sunt mare amatoare de legume, dar mai ales de fasole pastai (teci asa i cum se mai spune la mine in zona-Teleorman) pregatita in orice fel!
la 07.07.2010, 00:44
ce pofta imi faci ,si aici nu este fasole galbenavin la tine ,super buna nota 10
la 07.07.2010, 09:22
Ana,iarba asta e gazon pus de socrii mei .Copii o numesc raiul de iarba!
socrul meu a vrut sa tunda iarba dar copii nu l-au lasat...asa ca a crescut in voie.Ei chiar se joaca "pitita" prin ea
la 07.07.2010, 09:24
Liana, vad ca in fiecare zona se numeste altfel fasolea...Oricum s-ar numi e la fel de buna...
la 07.07.2010, 09:26
Nadina,te astept!
la 07.07.2010, 22:24
ce bine arata................5 furcu...............imi place cum gatesti, pe gustul meu...........

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking