Fasole galbena scazuta

Postat de dentistutza in Mancaruri de post
7 Iul 2010 | 7374 vizualizari

Fasolea galbena in sezon este un aliment cu putine calorii,contine fibre ,se poate consuma calda sau rece,ca garnitura sau fel de baza. Cu siguranta la fiecare gospodina gustul va fi diferit in functie de cantitatea condimentelor alese .

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 07.07.2010, 10:52
pun pariu k iesea aburul din ea cand ai pozat-o...super imi place
la 07.07.2010, 11:39
Si mie imi place tot cu usturoi mult.
la 18.04.2012, 23:12
Ce buna trebuie sa fie si mirosul cand o fierbi e placut
la 18.04.2012, 23:28
place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking