Fasole galbena scazuta

Postat de dentistutza in Mancaruri de post
7 Iul 2010 | 7289 vizualizari
Fasole galbena scazuta

Fasolea galbena in sezon este un aliment cu putine calorii,contine fibre ,se poate consuma calda sau rece,ca garnitura sau fel de baza. Cu siguranta la fiecare gospodina gustul va fi diferit in functie de cantitatea condimentelor alese .

Ingrediente

  • 1 kg.fasole galbena
  • 3 rosii decojite
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei gras (rosu,pentru culoare)
  • sare,piper proaspat macinat
  • patrunjel si/sau coriandru frunze
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • ulei de masline

Mod de preparare

Fasolea galbena se curata de codite iar pastaile prea lungi se rup un doua.Ceapa se caleste cu ardeiul gras taiat fin in uleiul de masline si cand devine sticloasa se adauga fasolea si se acopera cu apa.Se potriveste de sare. Se fierbe la foc mediu pana se inmoaie,se adauga rosiile taiate cubulete mici ,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa scada.Cand este gata se presara usturoiul si verdeata tocata fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole galbena scazuta la tigaie

Postat de Valclaudia

Fasole galbena scazuta la tigaie

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite. Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se...

Citeste continuarea

Fasole galbena scazuta

Postat de rocsi_1612

Fasole galbena scazuta

Pastaile le curatam la capete, apoi le spalam. Le punem pe o sita sa se scurga de apa.  Daca pastaile sunt prea lungi, le rupem in jumatati. Ceapa o curatam si o tocam marunt....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 07.07.2010, 10:52
pun pariu k iesea aburul din ea cand ai pozat-o...super imi place
la 07.07.2010, 11:39
Si mie imi place tot cu usturoi mult.
la 18.04.2012, 23:12
Ce buna trebuie sa fie si mirosul cand o fierbi e placut
la 18.04.2012, 23:28
place

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking