Ingrediente
- 750 gr fasole galbena congelata
- 1 ardei kapia rosu
- 3 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa mica
- 2 rosii foarte coapte
- 1 lingurita boabe de mustar
- frunze proaspete de telina si patrunjel
- 1 lingurita sos de soia
- sare si piper macinat dupa gust
Mod de preparare
Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.
Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.
Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.
Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.
Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.
Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|