Fasole scazuta cu cartofi si rosii

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri de legume
15 Aug 2012 | 4475 vizualizari
Fasole scazuta cu cartofi si rosii

vazusem reteta pe un site dar normal ca de obicei am mai modificat-o:)))e faina combinatia de fasole pastai cu cartofi...nu am mai mancat pana acuma:D

Ingrediente

  • 300-400 g fasole galbena congelata
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 rosii mari coapte
  • 1 ceasca vin rosu
  • patrunjel maruntit uscat
  • sare,piper,busuioc,putin cimbru si boia dulce

Mod de preparare

Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit dupa care se adauga in ceaun si se pune apa cat sa acopere totul. Se lasa la foc mic sa fiarba, se asezoneaza cu 1 lingura de vegeta si restul condimentelor. Se adauga si rosiile taiate cubulete sau bagate la robot. Se pune si ceasca de vin rosu si se lasa asa, daca scade apa prea mult se mai completeaza. Cam in 40 de minute este gata totul. Se presara patrunjel maruntit uscat sau proaspat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu cartofi si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Postat de katty

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Taiem codita la vinete si le taiem in doua jumatati. Crestam fiecare jumatate, presaram cu sare si le lasam la scurs pentru 1/2 de ora. Coacem ardeii kapia pe plita si ii curatam de coaja....

Citeste continuarea

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Postat de RODIMUR

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Carnea se spală, se alege de grăsime și de pielițe, se feliază și se pune în cratiță, cu 3-4 linguri de ulei la foc domol, până se albește pe toate fețele, după care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2012, 13:15
bunatate de mancare!
la 15.08.2012, 13:15
la 15.08.2012, 13:17
la 15.08.2012, 13:25
poliana
zamfira
motan
la 15.08.2012, 13:46

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking