Ingrediente
- 300-400 g fasole galbena congelata
- 2 cartofi mari
- 1 morcov
- 2 catei usturoi
- 1 ceapa alba
- 2 rosii mari coapte
- 1 ceasca vin rosu
- patrunjel maruntit uscat
- sare,piper,busuioc,putin cimbru si boia dulce
Mod de preparare
Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit dupa care se adauga in ceaun si se pune apa cat sa acopere totul. Se lasa la foc mic sa fiarba, se asezoneaza cu 1 lingura de vegeta si restul condimentelor. Se adauga si rosiile taiate cubulete sau bagate la robot. Se pune si ceasca de vin rosu si se lasa asa, daca scade apa prea mult se mai completeaza. Cam in 40 de minute este gata totul. Se presara patrunjel maruntit uscat sau proaspat.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu cartofi si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|