Ingrediente
- 1 fir mic de praz
- 1 fir ceapa verde
- 3 linguri de ulei
- 450 gr. fasole verde (congelata am avut eu)
- 2 rosii mari
- bobite de mustar
- sare si piper dupa gust
- 1 lingura pasta de ardei (pentru gulas de la Univer)
- marar verde
Mod de preparare
curatam, spalam si taiem prazul si ceapa rondele, apoi le la calim in ulei cca 5 minute la foc mic. Adaugam rosiile taiate cubulete.
Adaugam bobite de mustar, sare si piper dupa gust, fasolea verde (congelata), punem 1/2 cana cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana fierbe fasolea si scade apa.
La final adaugam pasta de ardei, lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si presaram marar verde deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|