Ingrediente
- 300 gr fasole rosie fiarta
- sare
- 2-3 lg ulei masline
- 3 cepe rosii
- 1 morcov
- rosii uscate
- 2-3 lg. bulion
- 2-3 catei usturoi
- 1 vf. cutit chilli macinat
Mod de preparare
Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina.
Ceapa si morcovul le-am curata si spalat. Ceapa am taiat-o cubulete mici, morcovul l-am ras.
Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus la calit legumele. Am taiat feliute cateva rosii uscate si le-am adaugat in tigaie.
Am lasat sa sfaraie un pic, apoi am adaugat putina apa si 2-3 lg bulion. Am adaugat un varf cutit chilli si am lasat sa scada sosul. Cand s-a facut, am turnat peste fasolea batuta.
Noi le-am servit cu painite cu masline. Grozav per ansamblu!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|