Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli

Postat de privatelaura in Mancaruri de post
22 Dec 2013 | 8259 vizualizari
Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli

Pentru prima data cand incerc, foarte buna si mai ales picanta. Noi am servit cu painitele cu masline.

Ingrediente

  • 300 gr fasole rosie fiarta
  • sare
  • 2-3 lg ulei masline
  • 3 cepe rosii
  • 1 morcov
  • rosii uscate
  • 2-3 lg. bulion
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 vf. cutit chilli macinat

Mod de preparare

Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina.

Ceapa si morcovul le-am curata si spalat. Ceapa am taiat-o cubulete mici, morcovul l-am ras.

Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus la calit legumele. Am taiat feliute cateva rosii uscate si le-am adaugat in tigaie.

Am lasat sa sfaraie un pic, apoi am adaugat putina apa si 2-3 lg bulion. Am adaugat un varf cutit chilli si am lasat sa scada sosul. Cand s-a facut, am turnat peste fasolea batuta.

Noi le-am servit cu painite cu masline. Grozav per ansamblu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de linte cu legume

Postat de RuxyRux

Mancare de linte cu legume

Se prepara destul de usor. Lintea se pune pentru minim 6 ore la inmuiat si in acest timp( asta daca o puneti pe timpul zilei) schimbati apa de cateva ori. Cand este bine inmuiata se mai...

Citeste continuarea

Mămăligă (reţeta de bază)

Postat de ela2015

Mămăligă (reţeta de bază)

Într-un ceaun se pune apa la fiert, cu 2 linguri de mălai presarat deasupra.  Când apa începe să clocotească, se adaugă praful de sare şi mălaiul, în ploaie,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2013, 15:12
Doua portii va rog si-o vadra cu apa....
la 22.12.2013, 15:15
la 22.12.2013, 15:16
la 22.12.2013, 15:19
la 22.12.2013, 15:21
Cleme ))

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking