la 25.09.2010, 23:14 RELELOOOR)))tuuuu, asa o fac si eu, nu am furat reteta ei,deja o stiam .azi am facut de la anisoara, clatitele umplute cu ciuperci asa ca nu vrei))si tarta cu mere cu foietaj si bezea
la 25.09.2010, 23:15 gabi d asi mie dak tot fetele au papat toata mancarea lor....a ma gandeam k razi k nu stiu ina ca ce ma suparatpai eu intreb ca si copii aia mici cand nu stiu ceva
la 25.09.2010, 23:18 Daca nu intrebi, vei pati precum o colega de facultate, care a ras mult la un banc pe care nu l-a inteles, dar s-a dat de gol singura Era vb de un tip care se chinuia sa duca scroafa la vier, urcand-o cu greu in roaba.......pana cand aceasta a prins gustul si se urca singura in roaba .... Toate colegele au ras, pana a intrebat cineva ce-i ala "vier" . Iar o colega, care a ras mult la banc........i-a zis aleia: " cum, fata, nu stii ce-i ala vier? Ala care tunde via!!! "
la 25.09.2010, 23:18 iti dau rocsi ca io mai am, nu fac ca ele in oala de 500 gr.
la 25.09.2010, 23:19
la 25.09.2010, 23:19 ina
la 25.09.2010, 23:20 multumesc gabi...makr tu te mai gandesti la mine
la 25.09.2010, 23:20 Acestea fiind scrise....ne citim maine ! Noapte buna, dragele mele!
la 25.09.2010, 23:20 noapte buna
la 25.09.2010, 23:21 Gaby , oala e mare, cantitatea e mica
la 26.09.2010, 00:05 doamne doamne ce poate fi mai bun
la 26.09.2010, 03:09 desi e 3 dimi, as minca o portie
la 26.09.2010, 08:25 poate o varza cu ciolan, mamaie_mica Bine ai venit!
la 26.09.2010, 08:26 Sefu', nutri ce zice? te lasa sa papi ciolan la ora aia?
la 26.09.2010, 10:05 Ha, gind la gind cu bucurie!
Arata atit de bine , ca parca a-s mai preparat inca o tura, ca si a mea am dat-o rapid gata ....
S eu am preparat fasolica, dar cu costite afumate si fara pasta de rosii si ardei.Eu am lasat-o sa zic asa "natur"