Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Porc
12 Mai 2016 | 13938 vizualizari
Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Ingrediente

  • 1 ciolan maricel
  • 450 g fasole
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • frunze de ceapa verde
  • 1 lingura faina
  • vegeta/piper/boia dulce

Mod de preparare

Fasolea se pune la fiert in 3 ape.

Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora.

In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde taiate feliute.

Amestecam pune 1 polonic din zeama in care a fiert ciolanul, condimentele si punem ciolanul deasupra.

Acoperim cu capacul de la vasul roman si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora.

Se scoate cu grija din cuptor,scoatem ciolanul, punem rosiile cuburi, mai completam cu zeama de la ciolan daca mai este nevoie, amestecam, punem din nou ciolanul deasupra, acoperim si dam din nou la cuptor pentru inca 1 ora.

Amestecam faina cu zeama de la ciolan, o subtiem si punem deaspura peste fasole, condimentam dupa gust si dam din nou la cuptor fara capac pentru circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta Bengoasa

Postat de Constelatialeu

Placinta Bengoasa

Mai intai, scoatem aluatul sa se dezghete. Pregatim carnea pentru tocat, o taiem in bucati mai mici si o tocam prin sita mai mare. Pregatim legumele, curatam morcovul si il dam prin razatoarea...

Citeste continuarea

Cotlet de porc evantai

Postat de Sidy

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin. Intre feliile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2016, 16:12
Efectiv mi-ai facut poftaaaaa
la 12.05.2016, 16:12
venim la masa
la 12.05.2016, 16:16
Ce bine arata!
la 12.05.2016, 16:16
Preferate mea!
la 12.05.2016, 16:16
ma bucur andrutza

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking