Fasole verde cu carne de la untură

Postat de portiadelumina in Porc
4 Feb 2014 | 4518 vizualizari

După ce trec sărbătorile de iarnă, ca fiecare om din ţara asta zic că am să fac câte o cură de verdeţuri, de legume cu fibre pentru a detoxifia cât de cât organismul. Numai că vedeţi, ca orice gospodar pun carne la oală (cazan, garniţă, borcan), carnea aceea rumenă de porc numai pună de scos şi mâncat în clipele în care gătitul este în stand by. Şi cum duc grija cărnii de la cazan, că vin căldurile, am şi intrat în ea, asta pentru a împlini vorba românească ce zice că mai bine-i duci dorul decât grija. :)) Bun, revenim la fasolea verde, că de fapt despre ea e vorba în reţetă.

Inapoi la reteta

Comentarii (65)

la 05.02.2014, 08:06
Alina, ştiu cum e, că şi eu la fel aş proceda.
la 05.02.2014, 20:40
Super bun .
la 05.02.2014, 20:46
Mulţumesc, Gabriela!
la 06.02.2014, 11:35
Eiii.. acu` zau: ce poate fi mai delicios?!
la 06.02.2014, 13:25
Simo, cred şi eu, aşa ceva nu se poate refuza.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking