la 07.08.2011, 13:06 Referitor la pasarea fasolei, voi ramane la varianta mea : fasolea taiata mai mare.
Am facut ieri pasata si sincer, nu prea mi-a placut...
Este ca la drob : desi-s aceleasi ingrediente, iese mult mai gustos si aspectuos tocat de cutit, decat la robot sau masina de tocat
la 08.09.2011, 17:47 arata super si gustul pe masura! imi poti zice te rog daca se pot folosi si pastai de la borcan? din pacate, unde sunt eu nu sunt pastai proaspete!
la 12.09.2011, 16:47 multumesc!! a iesit f buna! pacat ca e putina si cine stie cand mai gasesc! offf, rau e sa fii departe de tara ta, nu gasesti nimic bun la "strainezii" astia!
la 08.04.2012, 16:13 CTC-ul..un 10 dar merge si cum spune GELU.SAU CU PAINE FF PUTIN PRAJITA.
la 09.04.2012, 21:48 Multumesc, Dorin! Painea chiar era usor prajita
la 20.08.2013, 14:01
la 20.08.2013, 20:49 Interesanta combinatia cu morcov.Eu adaug la acest preparat cativa castraveti murati, dati pe razatoarea cu ochiuri mari si storsi bine de zeama.Incercati, dau un gust deosebit!