la 04.07.2010, 23:29 , ooo !!!, de cand nu am mai mancat asa ceva
la 05.07.2010, 07:51 am LALY, cum sa nu? Si daca nu, facem, numai sa nu se umfle...
la 05.07.2010, 07:52 Mihaela, nici eu nu facusem anul asta deloc, dar cum se ajunsese iar fasolea in curte, am zis sa fac si sa va scriu si voua reteta, ca tare e buna fasolea gatita asa. Ma intreba cineva cum am gatit ciupercile, ca nu-si dadea seama ca e fasole
la 05.07.2010, 08:09 Buna dimineata o felie de paine cu salata de fasole va rog
la 05.07.2010, 14:14 nici eu n-am mancat asa ceva, dar o fac si eu zilele astea sa vad daca-mi place, arata demential!
la 05.07.2010, 18:13 lia, cu mine mori de foame, s-a facut seara
la 05.07.2010, 18:13 pusik, sigur iti va placea
la 08.07.2010, 12:16 excelenta da.
la 08.07.2010, 15:58
la 04.11.2010, 00:52 te-am votat
la 14.11.2010, 18:59 votat
la 15.11.2010, 05:49 multumesc, fetele! , sper ca n-ati facut ca si Costel, crezand ca ma voteaza daca-mi pune furci aici ( si oricum el n-avea cont, da' cica a votat pe furci )
la 29.07.2011, 14:48 ESTE FOARTE GUSTOASA,INCERCATI SA MAI PUNETI LANGA USTUROIUL PISAT SI 1-2 LINGURI DE USTUROI VERDE TOCAT SI UN PIC DE PIPER MACINAT ALB
la 29.07.2011, 15:00 Daca se consuma pe paine se poate pasa cu pasatorul pt. pireu sau se toaca marunt cu blenderul si se amesteca cu maioneza si ustoroi.La fel se procedeaza si cu conopida cand dorim sa o consumam pe paine.Pt garnitura sau salata se toaca bucati mai mari
la 02.08.2011, 20:00 multumesc frumos de sfaturi , am sa tin cont
Cat despre conopida, nu am incercat pana acum