Fasole verde la borcan

Postat de merisor67 in Conserve
16 Aug 2016 | 14104 vizualizari

În general pun câteva pachete de fasole verde la congelator, dar îmi place mult și la borcan, în saramură. Se păstrează foarte bine chiar și doi ani, dacă borcanele au fost bine sterilizate și mai ales, dacă sunt închise ermetic. De multe ori ne mai fac probleme și capacele, care nu se înfiletează perfect, deci trebuie verificate bine. De exemplu, borcanele ale căror capace au o ușoară boltă, pe la mijloc, când sunt răcite și se lasă în jos prin apăsare, clar nu sunt închise bine și preparatul din interior nu va rezista mult timp, dar ținute în frigider, prelungim perioada de valabilitate. Rețeta este simplă, chiar prea simplă, numai că eu m-am abătut puțin de la rețeta clasică și am adăugat și niște măciulii de mărar, care aromatizează plăcut saramura.  

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 16.08.2016, 16:35
Bune pentru soacra mea
la 16.08.2016, 20:24
la 16.08.2016, 21:24
Imi place reteta ta!
la 17.08.2016, 09:47
Asta imi place si mie! Nu mancam foarte des fasole pastai, dar asta imi place foarte mult, simpla cu usturoi
la 17.08.2016, 16:37
Binevenita pe timp de iarna si nu numai!
la 18.08.2016, 22:53
merci pentru reteta!
la 03.09.2016, 01:42
Bine mai prind la iarna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking