la 12.06.2010, 11:39 mah, fa un calcul si tu..daca as da atatea clikuri, nu m-ar durea mouseul? ))))
la 12.06.2010, 13:15 ma mai pui sa-ti cumpar si mouse, dupa aia......
la 12.06.2010, 14:30 Nota maxima si de la mine, uite cine ma tot lauda pe mine ....cineva care aranjeaza extraordinar orice mancare . Bestial arata ai reusit sa o pui cu poseta aia de patiserie sau cu ceva seringa de decor? Minunata reteta ador fasolica asta si eu fac des dar ma purcelesc si mai fac cu cea de la cutie si nu iese asa buna o sa fac reteta ta
la 12.06.2010, 14:43 Sylvia, la tine totul pare natural, parca asa trebuie sa fie..... Eu ma straduiesc sa arate asa Pentru forma aia am folosit pistolul pentru biscuiti
la 12.06.2010, 14:48 Foaaaarte buna ! Eu o numesc tot ca Julie, icre de fasole. Ai prezentat-o super
la 12.06.2010, 14:52 Multumesc frumos, Bunica numele nu-i asa important, rezultatul conteaza
la 12.06.2010, 15:15 Foarte buna imi place mult prezentarea!
la 12.06.2010, 15:26 multumesc, Ana, esti servita
la 12.06.2010, 15:32 Excelenta prezentare din nou, stai linsitita ca dupa ce te straduiesti vreun an de zile gesturile devin obisnuita si imediat arunci peste ele o tusa de ierburi sau de verdeata si gata decorul sau dressing si gata decorul. Eu una eram una dintre cele mai mari catastrofe in bucatarie pe la 25 de ani daca ma crezi.
la 12.06.2010, 15:47 foarteeeee frumos si bun
la 12.06.2010, 15:59 bun, Ela, bun
la 12.06.2010, 16:05 si mie tare imi place poza te de la avatar