Fava

Postat de anaiordan in Aperitive / Garnituri
1 Mai 2009 | 12627 vizualizari

Eu o consider un preparat grecesc, deoarece am intalnit-o prima data in Grecia. Ca gust este ceva asemanator cu fasolea, am mai gasit ceva retete cu aceasta fava, supe crema sau un fel de mancare, nu stiu ce sa va recomand pentru ca nu am incercat-o. In legatura cu valorile nutritionale, am gasit urmatoarele date, sunt luate dupa internet deoarece eu aici o cumpar varsata si nu gat aambalata pentru a vedea aceste valori: proteine 22%; grasimi 1%; hidrati de carbon 59% -substante minerale: Ca, K, Na, P -vitamine: A, B1, B2, B3 si C Mazarea galbena are valoare energetica mare (359 kcal/100 gr.), este usor laxativa si reprezinta o importanta sursa de proteine, hidrati de carbon, substante minerale si vitamine. E destul de gustoasa, sper sa va placa macar in alte combinatii decat aceasta reteta.

Inapoi la reteta

Comentarii (1)

la 01.05.2009, 23:29
Foarte interesant! Cred ca e bunaaa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking