Fazan cu legume la cuptor
Postat de GeorgianaGrigorescu in Mancaruri cu carne 23 Ian 2016 | 5998 vizualizari
A fost pentru prima data cand am pregatit fazan. A fost destul de bun, nu a fost deloc teios asa cum auzisem cu toate ca nu l-am lasat deloc la marinat. Fazanul are carnea foarte uscata (sau al meu a fost mai slab). Cred ca trebuia sa-l impanez cu ceva sunculita sau bacon.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 23.01.2016, 21:48
bunnnnnnnnnnn
la 23.01.2016, 21:50
Bun cu siguranta!
la 23.01.2016, 21:52
Ohoo ce bunatate ai adus
la 23.01.2016, 21:53
la 23.01.2016, 21:58
Ca să nu fie carnea tăioasă /uscată era bine să-l pui la fezandat 24 de ore și devenea fragedă.Mie,una,îmi place carnea de fazan!
la 23.01.2016, 22:03
N-am mancat pana acum, dar arata bine!
la 23.01.2016, 22:04
mama mia ce festin, imi place tare carnea de fazan
la 23.01.2016, 22:15
Carnea a fost frageda, dar mi s-a parut putin cam uscata ! In final a fost bun !
la 26.01.2016, 10:18
Ma bucur ca ti-a placut si a iesit bine Eu ti-am scris ca are nevoie de grasime , poate nu am fost prea explicita
COMENTEAZA