Fazan cu legume la cuptor

Postat de GeorgianaGrigorescu in Mancaruri cu carne
23 Ian 2016 | 5998 vizualizari

A fost pentru prima data cand am pregatit fazan. A fost destul de bun, nu a fost deloc teios asa cum auzisem cu toate ca nu l-am lasat deloc la marinat. Fazanul are carnea foarte uscata (sau al meu a fost mai slab). Cred ca trebuia sa-l impanez cu ceva sunculita sau bacon.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 23.01.2016, 21:48
bunnnnnnnnnnn
la 23.01.2016, 21:50
Bun cu siguranta!
la 23.01.2016, 21:52
Ohoo ce bunatate ai adus
la 23.01.2016, 21:53
la 23.01.2016, 21:58
Ca să nu fie carnea tăioasă /uscată era bine să-l pui la fezandat 24 de ore și devenea fragedă.Mie,una,îmi place carnea de fazan!
la 23.01.2016, 22:03
N-am mancat pana acum, dar arata bine!
la 23.01.2016, 22:04
mama mia ce festin, imi place tare carnea de fazan
la 23.01.2016, 22:05
la 23.01.2016, 22:15
Carnea a fost frageda, dar mi s-a parut putin cam uscata ! In final a fost bun !
la 25.01.2016, 12:45
la 26.01.2016, 10:18
Ma bucur ca ti-a placut si a iesit bine Eu ti-am scris ca are nevoie de grasime , poate nu am fost prea explicita

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking