Felul II cu carne din supa de pui

Postat de alinutzika in Pui
9 Ian 2012 | 23039 vizualizari

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II. O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc. Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav! Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 09.01.2012, 16:52
bun
la 09.01.2012, 16:55
la 09.01.2012, 16:55
bun bun
la 09.01.2012, 17:03
la 09.01.2012, 17:40
bunnnn!
la 09.01.2012, 18:26
Mai ce pofta imi faci!!!
la 09.01.2012, 19:12
Ce bine arata
la 09.01.2012, 20:01
bun
la 09.01.2012, 20:23
la 09.01.2012, 20:33
mmmmmmmmm
la 09.01.2012, 22:10
buna
la 09.01.2012, 23:36
va multumesc!
la 10.01.2012, 01:00
Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .
la 10.01.2012, 16:20
multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking