Felul II cu carne din supa de pui

Postat de alinutzika in Pui
9 Ian 2012 | 23024 vizualizari
Felul II cu carne din supa de pui

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II. O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc. Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav! Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

Ingrediente

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.

Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felul II cu carne din supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tarta cu pui si ghebe

Postat de rocsi_1612

Tarta cu pui si ghebe

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece, taiat cubulete, oul si sarea. Le amestecati putin cu o paleta, apoi puneti faina treptat si apa. Framantati pana obtineti un aluat omogen. Pregatiti o...

Citeste continuarea

Copanele cu cartofi noi la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Copanele cu cartofi noi la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Copanelele se curata si se spala. Se unge o tava cu ulei, apoi se ung si copanelele. Se presara peste ele sare, piper macinat si o lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2012, 16:52
bun
la 09.01.2012, 16:55
la 09.01.2012, 16:55
bun bun
la 09.01.2012, 17:03
la 09.01.2012, 17:40
bunnnn!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking