Ingrediente
- 4 feniculi
- Pentru bechamel
- 30 g faina
- 40 g unt
- 300 ml lapte
- sare
- piper
- nucsoara
- 100 g parmezan ras
Mod de preparare
Spalam feniculii si taiem fiecare bucata in 6. Ii fierbem in apa cu sare 10 minute. Ii punem intr o strecuratoare la scurs. Punem putin unt intr o tigaie si ii rumenim apoi ii punem intr o tava rotunda.
Pentru bechamel
Topim untul, adaugam faina si apoi treptat laptele amestecand bine pentru a nu forma cocoloase. Saram, piperam si razuim putina nucsoara.
Punem bechamelul peste feniculi si deasupra parmezanul ras. Dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|