Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

Postat de RODIMUR in Curcan
11 Aug 2019 | 10480 vizualizari

De la alt preparat, mi-au rămas două bucăți mărișoare de ficat de curcan, adică  patru lobi și rapid am preparat o cină gustoasă și îmbietoare. N-am vrut să prăjesc ceapa, așa că am fiert-o înăbușit, ca la ostropel, iar cartofii natur au fost cea mai bună garnitură, alături de sosul scăzut.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 11.08.2019, 10:30
la 11.08.2019, 10:36
Mulțumesc, Daniela!
la 11.08.2019, 11:48
la 11.08.2019, 12:06
Ce bun! Nu am mai mancat demult ficat de curcan Tocmai mi-ai dat o idee
la 11.08.2019, 12:07
Mulțumesc, Diana!
la 11.08.2019, 12:08
Mulțumesc, Madi! Și mie mi se pare puțin mai bun ficatul de curcan, decât cel de pui...
la 11.08.2019, 13:03
la 11.08.2019, 13:20
Sa va fie de bine!
la 11.08.2019, 13:47
Mulțumesc, Zamfira!
la 11.08.2019, 13:47
Îți mulțumesc mult, Mimi!
la 11.08.2019, 14:53
Apetisant si tare bun!
la 11.08.2019, 15:29
Daaaa, Ancutsa... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 11.08.2019, 15:48
imi place!
la 11.08.2019, 16:06
Mă bucur că-ți place, Ina! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 11.08.2019, 17:53
Bun, bun.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking