Ficat de gasca [ liba maj ] prajit
Postat de mihaelar63 in Ficat 31 Ian 2010 | 15295 vizualizari
Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 31.01.2010, 18:17
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
la 31.01.2010, 18:36
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
la 31.01.2010, 18:48
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
la 31.01.2010, 21:07
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
la 31.01.2010, 21:25
Super preparat, super aranjament !
la 31.01.2010, 22:31
imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat
la 01.02.2010, 11:11
ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data
la 05.10.2010, 16:12
felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos
la 05.10.2010, 16:29
multumesc Elena .
la 05.10.2010, 16:47
cre' ca-i tare bun...
la 05.10.2010, 16:52
se topeste in gura
la 15.11.2012, 19:40
ce bun e .....vreau si eu
COMENTEAZA