Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

Postat de mihaelar63 in Ficat
31 Ian 2010 | 15295 vizualizari

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 31.01.2010, 18:17
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
la 31.01.2010, 18:36
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
la 31.01.2010, 18:48
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
la 31.01.2010, 21:07
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
la 31.01.2010, 21:25
Super preparat, super aranjament !
la 31.01.2010, 22:31
imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat
la 01.02.2010, 11:11
ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data
la 05.10.2010, 16:12
felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos
la 05.10.2010, 16:29
multumesc Elena .
la 05.10.2010, 16:47
cre' ca-i tare bun...
la 05.10.2010, 16:52
se topeste in gura
la 15.11.2012, 19:40
ce bun e .....vreau si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking