Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

Postat de mihaelar63 in Ficat
31 Ian 2010 | 15281 vizualizari
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

Ingrediente

  • ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri miere 
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • 1 ceapa rosie

Mod de preparare

  1. am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere .
  2. se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant .
  3. in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant .
  4. se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare.
  5. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca [ liba maj ] prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei de pui cu mazare

Postat de oanapl

Ficatei de pui cu mazare

Cureți legumele și le speli. Toci ceapa mărunt, morcovii îi dai pe răzătoarea mică, iar roșia si ardeii le tai cubulețe. Usturoiul îl tai feliuțe.  Ficățeii de pui...

Citeste continuarea

Ficatei cu mamaliguta

Postat de Irina

Ficatei cu mamaliguta

Am spalat si curatat ficateii, i-am uscat pe un prosop de hartie.  untul l-am taiat in bucati mici si l-am pus la topit intr-o craticioara, dupa care am adaugat ficateii. Am acoperit cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2010, 18:17
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
la 31.01.2010, 18:36
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
la 31.01.2010, 18:48
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
la 31.01.2010, 21:07
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
la 31.01.2010, 21:25
Super preparat, super aranjament !

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking