Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

Postat de lucy2002 in Ficat
21 Sep 2019 | 387 vizualizari
Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

Rapid , simplu si gustos!

Ingrediente

  • 750 gr ficat de porc
  • 400 ml lapte
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Spalam ficatul si-l potionam in bucati de 2cm apoi il punem intr-un bol in care adaugam laptele cat sa fie acoperit. Acoperim bolul si lasam sa stea la frigider pentru 3-4 ore.

Dupa expirarea celor 3-4 ore scoatem ficatul din lapte si-l punem intr-o strecuratoare la scurs foarte bine.

Punem pe foc o tigaie cu ulei, asezam ficatul, il prajim pe o parte si pe alta timp de 4-6 minute la o temperatura potrivita.

Scoatem ficatul pe o hartie absorbanta.

Se presoara cu sare si piper si se serveste cu cartofi, sos de usturoi si mamaliguta, salata sau simplu.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Retete similare

Ficat fragezit in lapte, la tigaie

Postat de MotanLaOale

Ficat fragezit in lapte, la tigaie

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta. Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.   Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  ...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 21.09.2019, 09:48
la 21.09.2019, 09:53
la 21.09.2019, 09:55
la 21.09.2019, 11:20
la 21.09.2019, 15:22
Bun și sățios...!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking