Ficat de pui cu arome chinezesti la gratar

Postat de Sylvia in Ficat
15 Mar 2011 | 7392 vizualizari

Va prezint un preparat simplu si delicios, ficat de pui la gratar. Ce am schimbat putin a fost spectru de arome, l-am dus putin in sfera chinezeasca cu ghimbir, pasta de ardei iute, putina soia si condimente chinezesti.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 15.03.2011, 14:43
sunt prima si paaaap
la 15.03.2011, 14:57
super
la 15.03.2011, 15:00
Arata foarte bine si e si foarte bun.
la 15.03.2011, 15:05
foarte bun
la 15.03.2011, 15:26
super
la 15.03.2011, 16:04
la 15.03.2011, 16:20
Iti place muzica spaniola si mancarea chinezeasca...interesanta combinatie Sylvie...arata grozav...si cred ca miroase imbietor
la 15.03.2011, 18:12
eu vreau fasolea din spatele ficatului
la 15.03.2011, 19:01
am ajuns si eu la masa.
la 15.03.2011, 19:55
cred ca are un gust minunat
la 15.03.2011, 20:23
Minunat !
la 15.03.2011, 22:21
Ce buna e
la 16.03.2011, 11:45
la 16.03.2011, 13:55
Aici e de mine! Delicios!
la 16.03.2011, 15:56
Ma bucur ca va place, multumesc de vizita si laude

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking