Ingrediente
- 200 gr de ficat de pasare
- 40 gr ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 300 gr dovlecel curatat
- 20 gr concentrat de rosii
- sare, piper, paprika
Mod de preparare
Spalati bine ficatul de pui.
Spalati, curatati si taiati felii dovlecelul.
Intr-o tigaie puneti la-ncalzit uleiul de masline.
Adaugati usturoiul curatat si tocat marunt.
Puneti ficattul si feliile de dovlecel. Puneti sare, piper, paprika.
Reveniti impreuna 5-8 minute.
Diluati concentratul de rosii in 150 ml de apa si varsati peste ficat si dovlecei.
Gatiti la foc potrivit pana cand apa scade si este redusa -10 minute.
Serviti cu muraturi .
Simplu si bun !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|