Ficatei de pui in sos de rosii (cu dovlecel)
Postat de gaby_d in Ficat 14 Iun 2012 | 8801 vizualizari
Stim cu totii destul de bine ca dovlecelul nu are un gust extraordinar, puternic, spectaculos.
Si mai stiu - numa' eu - ca Danutu' e cam mofturos si daca s-ar putea ca fiecare mancare sa fie pe baza de carnita , ar fi ideal si legumele sa cam dispara de pe fata pamantului.
Asa ca, combinand problemele, am introdus dovlecelul in sosul in preparat pentru ficatei. Ce-am obtinut? Un deliciu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (54)
la 14.06.2012, 13:12
bun bun
la 14.06.2012, 13:17
mm ce gustos cu de toate
la 14.06.2012, 13:20
hai ca esti fericita..Patricia nu papa nici ficatei nici dovlecel.. .
la 14.06.2012, 13:41
Un deliciu!!!
la 14.06.2012, 13:55
luk, . ma..am facut si pane, si baghete la cuptor si nu au mancat.
la 14.06.2012, 14:02
arata tare bine,insa platoul ma innebuneste(chiar imi place)
la 14.06.2012, 14:04
cine bine arata
la 14.06.2012, 14:04
Geanina, am vazut la un prieten si i-am cerut unul, avea 4. si zice Cezar : lasa fata ca-ti tai si tie un copac ))), si mi-a adus 4 )
la 14.06.2012, 14:07
tare bine arata copacul tau
la 14.06.2012, 14:07
scuze am vrut
la 14.06.2012, 14:29
wow..........ce-mi place prezentarea........vreau si eu o buturuguta..........auzi,tu zici de Danut dar cred ca tu esti cea cu carnita,asa ca nu mai da vina pe el.
la 14.06.2012, 14:38
arata foarte bine
COMENTEAZA