Ficatei de pui la tigaie

Postat de Bucataria_lui_Tavi in Ficat
29 Mai 2010 | 13389 vizualizari

Ficatul de pui sau de vita este cea mai importanta sursa de fier, si asta fiindca in 100 de grame de ficat se gasesc intre 4 si 12 miligrame de fier usor asimilabil, in timp ce 120 de grame de ficat furnizeaza aproximativ 15%-20% din necesarul zilnic de fier al unui adult. Acest fel de mancare, ficatei de pui la tigaie, este considerat foarte sanatos pentru persoanele in crestere, anemice sau care sunt in diete de revenire dupa boala.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 29.05.2010, 16:40
tare as manca si eu
la 29.05.2010, 16:44
ce bine arata.... n+am mai mancat cam demult ficatei, ca daca fi+mea nu papa....nu am luat doar pentru mine, dar imi plac mult si cred ca o sa fac o portie cat de curand....
la 29.05.2010, 17:34
@ela @madi - vreti sa va opresc o portie?
la 29.05.2010, 18:05
Tavi,neaparat
la 29.05.2010, 18:51
hmmm ce bun cu salata de ardei copti
la 29.05.2010, 19:15
eu tocmai am fost la supermarket si am cumparat ficatei de pui.... de+abia astept sa ii pregatesc....
la 29.05.2010, 22:24
Sunt foarte buni ! Eu ii prefer fripti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking