Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

Postat de AndrutzaP in Ficat
22 Apr 2016 | 3643 vizualizari
Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

Ficatei de pui reprezinta un fel de mancare usor de preparat si gustos. Personal, am inceput sa ii prefer si sa-i mananc acum vreo 10 ani, cand mi-i gatea iubitul meu. 

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 300 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa.

Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt aproape facuti, adaugati in tigaie ceapa taiata julienne si mai lasati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper.

Se servesc fierbinti cu sos de usturoi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

Postat de sufletista

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

Ficateii de pui ii spalam, curatam de pielite si ii punem in lapte, dam la rece minim 30 min. Intre timp calim ceapa tocata marunt in uleiul de masline incins. Adaugam ficateii (pe care i-am...

Citeste continuarea

Inimi si ficatei de pui a la mediterraneo

Postat de ladydi

Inimi si ficatei de pui a la mediterraneo

Spalam ficateii si inimile si le punem la marinat separat. Pentru marinare, folosim usturoi, dupa gust, o jumatate de lingurita de fulgi de ardei iute, sare, piper, o lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2016, 10:15
deliciosi
la 22.04.2016, 10:29
Foarte gustosi!
la 22.04.2016, 10:45
la 22.04.2016, 13:20
Cred ca-s tare buni!
la 22.04.2016, 14:00

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking