File de fitofag cu sos Beurre Blanc

Postat de epurasha2bb in Peste
23 Feb 2010 | 10474 vizualizari

Sosul Beurre Blanc (sos de unt alb) este un sos de origine frantuzeasca care la originea sa se facea fara smantana, insa cu timpul si tocmai din lipsa de timp acum toti chef cuisine-ii il fac cu smantana lichida.Oricum ar fi el, original sau variatiune, este un sos extraordinar de fin si gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 23.02.2010, 13:47
Excelenta reteta si prezentare felicitari !
la 23.02.2010, 15:51
Multumesc mult Sylvia! este o reteta la care tin mult!
la 23.02.2010, 22:18
Reteta am trecut-o la favorite,eu sunt fan peste,sigur am sa o incerc,arata de nota 10 cu felicitari.
la 23.02.2010, 22:58
ce prezentare frumoasa
la 24.02.2010, 14:23
Mariana arata ft bine salvez retea
la 24.02.2010, 14:25
dicarmencitta multumesc frumos, am vazut ca ai niste retete cu peste extraordinare si nu numai cu peste!
la 24.02.2010, 14:30
Multumesc bitza! ma bucur mult ca un copil de fiecare compliment de al vostru!
la 24.02.2010, 14:32
susu mersi frumos! am si eu de salvat de la tine cateva ...zeciinca nu am avut timp sa cercetez tot forumul ca v-am descoperit de curand, dar imi fac eu timp incet incet!
la 05.11.2010, 18:32
Cand pot sa gust si eu???
la 06.11.2010, 11:33
nico cand mai fac din nou te chem prima!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking