File de pangasius in crusta crocanta

Postat de Elena_Daria in Pangasius
8 Sep 2013 | 6734 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 08.09.2013, 16:03
Peste am mancat la pranz,dar mai iau si de la tine o bucatica!
la 08.09.2013, 16:04
Buni
la 08.09.2013, 16:08
prima data cand am gatit pangasius,am zis ca mor. era groaznic de sarat. asta pt ca nu am asteptat sa il dezghet, si am mai pus si eu sare la gatit. de atunci, m-am invatat minte si acum, il apreciez, este foarte gustos
la 08.09.2013, 16:10
Laura, eu am uitat sa il sarez! Dupa ce am terminat mi-am adus aminte si am presarat putina sare deasupra!
la 08.09.2013, 16:12
Am patit si eu odata cu niste ghebe puse la borcan, nu am avut rabdare sa se las la desarat...am facut o salata si dupa ce am gustat direct in cosul de gunoi a ajuns!
la 08.09.2013, 16:21
foarte bun
la 08.09.2013, 16:21
tare bun..
la 08.09.2013, 16:30
la 08.09.2013, 16:45
super bun,exact asta fac si eu acum
la 08.09.2013, 17:06
Si eu tot asa fac, foarte bun! PS Bine ca nu ai mai rupt carti, ai folosit un ziar
la 08.09.2013, 17:29
Foarte bun si cu sos!
la 08.09.2013, 18:12
Geanina
la 08.09.2013, 18:12
Liliana
la 08.09.2013, 18:12
Vladimir
la 08.09.2013, 18:12
Simona

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking