File de pangasius in crusta crocanta
Postat de Elena_Daria in Pangasius 8 Sep 2013 | 6734 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 08.09.2013, 16:03
Peste am mancat la pranz,dar mai iau si de la tine o bucatica!
la 08.09.2013, 16:04
Buni
la 08.09.2013, 16:08
prima data cand am gatit pangasius,am zis ca mor. era groaznic de sarat. asta pt ca nu am asteptat sa il dezghet, si am mai pus si eu sare la gatit. de atunci, m-am invatat minte si acum, il apreciez, este foarte gustos
la 08.09.2013, 16:10
Laura, eu am uitat sa il sarez! Dupa ce am terminat mi-am adus aminte si am presarat putina sare deasupra!
la 08.09.2013, 16:12
Am patit si eu odata cu niste ghebe puse la borcan, nu am avut rabdare sa se las la desarat...am facut o salata si dupa ce am gustat direct in cosul de gunoi a ajuns!
la 08.09.2013, 16:21
foarte bun
la 08.09.2013, 16:21
tare bun..
la 08.09.2013, 16:45
super bun,exact asta fac si eu acum
la 08.09.2013, 17:06
Si eu tot asa fac, foarte bun! PS Bine ca nu ai mai rupt carti, ai folosit un ziar
la 08.09.2013, 17:29
Foarte bun si cu sos!
la 08.09.2013, 18:12
Geanina
la 08.09.2013, 18:12
Liliana
la 08.09.2013, 18:12
Vladimir
la 08.09.2013, 18:12
Simona
COMENTEAZA