File de porc de casa

Postat de Sim0naWorld in Mezel de casa
18 Dec 2015 | 6379 vizualizari
File de porc de casa

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2 catei usturoi
  • ½ lingurita boia dulce
  • ½ lingurita ardei iute macinat
  • ½ lingurita cimbru
  • ½ lingurita busuioc
  • ¼ lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml vin alb
  • 500 ml apa

Mod de preparare

Muschiul l-am curatat, l-am spalat si sters cu servete de hartie. Usturoiul l-am pisat, iar impreuna cu celelalte condimente am frecat muschiul pe toate partile, apoi l-am pus intr-un vas in care am adaugat vinul si apa si am dat cu totul la frigider pentru 48 de ore. Dupa aceasta perioada, am scos bucata de muschi, pe care am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie. Am adaugat cca o cana din zeama in care a stat, si am dat la cuptor, la 1600C pentru cca 2 ore. In aceasta perioada am mai copletat cu apa calduta de cateva ori.

Cand carnea s-a copt frumos, am lasat sa se raceasca si am servit cu pofta la micul dejun.

Carnea astfel pregatita, poate fi servita la cina sau pranz, cu o garnitura si o salata alaturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Rulada de porc cu ciuperci

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa, ciupercile si le inabusim putin. Presaram peste ele sare, piper si...

Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de RODIMUR

Pizza de casa

Se face mai întâi aluatul din: făină, drojdie, zahăr, sare și apă călduță. După ce se încorporează toate ingredientele, se adaugă uleiul și se frământă timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2015, 20:58
Ce as manca o feliuta!
la 18.12.2015, 20:58
si eu 2
la 18.12.2015, 21:00
mmmm..... ce bun
la 18.12.2015, 21:01
Asa da, ma simtesc si eu in largul meu...
la 18.12.2015, 21:11
Foarte bun, mai ales in perioada asta!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking