Flammkuchen cu sunca si ceapa

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
30 Noi 2014 | 7404 vizualizari

Flammkuchen sau Tarte flambée, e un fel de lipie din aluat de paine intins foarte subtire sub forma de dreptunghi si avand ca topping braza, ceapa si sunca sau grasime de porc. Se folosea la tara pentru a testa caldura cuptoarelor in care coceau fermierii painea, iar dupa 1960 a inceput sa fie cunoscuta si in zona urbana.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 30.11.2014, 21:21
Ai inceput sa fluti flamuri?
la 30.11.2014, 22:40
la 30.11.2014, 23:13
la 01.12.2014, 00:00
la 01.12.2014, 14:18
si eu vreauuuu
la 02.12.2014, 09:01
arata tare bine
la 02.12.2014, 11:49
Bun, bun!
la 11.12.2014, 13:10
la 16.12.2014, 00:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking