Flammkuchen cu sunca si ceapa

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
30 Noi 2014 | 7426 vizualizari

Flammkuchen sau Tarte flambée, e un fel de lipie din aluat de paine intins foarte subtire sub forma de dreptunghi si avand ca topping braza, ceapa si sunca sau grasime de porc. Se folosea la tara pentru a testa caldura cuptoarelor in care coceau fermierii painea, iar dupa 1960 a inceput sa fie cunoscuta si in zona urbana.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 30.11.2014, 17:30
,
la 30.11.2014, 17:42
ce fain arata
la 30.11.2014, 18:05
Faina o fost, putin o ramas, e surprinzator de buna
la 30.11.2014, 18:07
la 30.11.2014, 18:13
Bine arată!
la 30.11.2014, 18:45
Cam ciudat i-ai zis dar cred ca-i bun
la 30.11.2014, 18:59
I-am zis pe limba ei Die! E mai ciudat ca "BATATA BI KEZBERA"?
la 30.11.2014, 19:02
Nu e Corina )ca acum vroiam sa scriu
la 30.11.2014, 19:05
Mai terminat si mie imi place enorm
la 30.11.2014, 19:33
vorbim despre cartofii mei sau ai Andreei?
la 30.11.2014, 19:39
am trecut reteta ta la favorite ca am de gand sa o incerc si pe-asta! Ce misto suna! Flammkuchen mit Speck und Zwiebel
la 30.11.2014, 19:56
Da mai conteaza Claudia, ca-s cartofi cu usturoi, dar cand le zici pe limba lor, ti se innoada limba-n gura
la 30.11.2014, 20:11
arata grozav
la 30.11.2014, 20:21
la 30.11.2014, 20:49
Ce buna este!! Bogdan ti-ar cere portie dubla...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking