Fleica de porc coapta

Postat de marianbobosea in Porc
20 Dec 2019 | 4110 vizualizari
Fleica de porc coapta

In cadrul concursului BUNATATI DE CRACIUN va prezint o reteta de fleica minunata. Dureaza putin mai mult prepararea ei ,dar va spun ca este un deliciu! Se topeste in gura nu alta. Sa trecem la prezentarea retetei.

Ingrediente

  • 2 kg fleica
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita pipe
  • 1 lingura coriandru
  • 4-6 boabe ienibahar
  • 5 catei de usturoi pisat

Mod de preparare

Pentru inceput se spala fleica, usuca in servetele de hartie prosop,se portioneaza.

Intr-un caston se amesteca toate condimentele+usturoiul ,mai putin ienibaharul.

Cu acest amestec de condimente se maseaza bine fleica.

Se ia folie alimentara, se pune fleica pe folie si se impacheteaza.

Se da la frigider pentru 24 de ore.

Dupa cele 24 de ore se transfera fleica pe hartie de copt punand in fiecare colt al pachetului cate o boaba de ienibahar ,se impacheteaza si se pune intr-o tava.Eu am folosit o un vas de yena.

Cat timp se  impacheteaza fleica se incinge la 150 grade.

Introduce tava in cuptor si las-o la temperatura de 150 grade pentru 10 minute,apoi micsoreaza temperatura la 80 grade pentru 4 ore.

Cand au trecut cele 4 ore scoate hartia de copt si mai lasa fleica in cuptor pentru 10 minute,sa se rumeneasca.

Scoate fleica din tava si las-o sa se raceasca.

Se consuma rece .

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc coapta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Unghii de porc a la gheorgheni

Postat de Ksenya

Unghii de porc a la  gheorgheni

Picioarele le trecem prin flacara aragazului.Spalam bine si taiem in 2. Ienibaharul,chimenul si boabele de piper pisam intr-un mojar pana obtinem o pulbere.  Intr-un castron mai adanc ...

Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat si fenicul

Postat de Satisfyyourcravings

Fasole cu ciolan afumat si fenicul

Intr-un mojar se adauga semintele de feicul, fulgii de chilli, cateii de usturoi, cimbrul si rozmarinul si se transforma intr-o pasta. Se adauga cateva linguri de ulei, se amesteca bine si se unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2019, 20:01
Nu mai bine trecem direct la masa ?
la 20.12.2019, 20:19
Eu n-am gustat-o,dar mirosea in bucatarie de minune.
la 20.12.2019, 20:27
buna buna
la 20.12.2019, 20:32
Cleme ))))))))))
la 20.12.2019, 20:46
Felicitari !!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking