Ingrediente
- 500 g fleică,
- Sare, după gust,
- 60 g bulgur Sano Vita,
- 200 g mazăre (eu am avut congelată),
- 50 g unt,
- 1 linguriță amestec de legume Sano Vita,
- 500 ml apă,
- O lingură ulei
Mod de preparare
Se feliază fleica de porc, se sărează și se rumenește bine pe grătarul electric.
Pentru garnitură, se fierb pe foc mic, într-o crăticioară, mazărea și bulgurul, în apă cu un praf de sare, o lingură de ulei și o linguriță de amestec de legume deshidratate. Se gustă, iar când sunt fierte și apa a scăzut, se adaugă untul, amestecând bine, să nu se lipească.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 30 min legume și 40 min carne
Porţii: 4 porții mari.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/04/fleica-de-porc-la-gratar-cu-mazare-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc la gratar cu mazare si bulgur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|