Fleica de porc la gratar cu mazare si bulgur

Postat de ancutsa in Porc
15 Apr 2019 | 1658 vizualizari
Fleica de porc la gratar cu mazare si bulgur

În week-end am pregătit pe grătarul electric fleică de porc. Pentru garnitură am ales mazăre și bulgur, fierte pe foc mic, la final trase în unt. Este pentru prima oară când gătesc bulgur, mi-a plăcut că seamănă la gust cu orezul și fierbe foarte repede. De aceea, trebuie să alegeți și o mazăre care fierbe la fel de repede. Pentru mai multă savoare, am adăugat și o linguriță de amestec de legume uscate și mărunțite. Sunt foarte mulțumită de acest amestec pentru că este gustos și nu conține sare.

Ingrediente

  • 500 g fleică,
  • Sare, după gust,
  • 60 g bulgur Sano Vita,
  • 200 g mazăre (eu am avut congelată),
  • 50 g unt,
  • 1 linguriță amestec de legume Sano Vita,
  • 500 ml apă,
  • O lingură ulei

Mod de preparare

 

Se feliază fleica de porc, se sărează și se rumenește bine pe grătarul electric.

Pentru garnitură, se fierb pe foc mic, într-o crăticioară, mazărea și bulgurul, în apă cu un praf de sare, o lingură de ulei și o linguriță de amestec de legume deshidratate. Se gustă, iar când sunt fierte și apa a scăzut, se adaugă untul, amestecând bine, să nu se lipească.

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 30 min legume și 40 min carne

Porţii: 4 porții mari.

 

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/04/fleica-de-porc-la-gratar-cu-mazare-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc la gratar cu mazare si bulgur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare aperitiv

Postat de eumimi

Perisoare aperitiv

Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam. Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe...

Citeste continuarea

Mancare de rinichi cu creier de porc

Postat de katty

Mancare de rinichi cu creier de porc

Punem creierul intr-un vas cu apa rece si il lasam pentru cel putin 1 ora. Scurgem creierul si il clocotim 2-3 minute intr-o oala cu apa si putina sare, apoi il scurgem intr-o sita. Taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2019, 23:06
Gustoasă...!
la 15.04.2019, 23:07
Buna -i fleica asa suculenta !!! Bulgur nu am incercat inca
la 15.04.2019, 23:16
la 15.04.2019, 23:17
la 16.04.2019, 00:37

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking